Blog # 22

25 Oct

Magyarorszag UTOLSO lehetosege a fuggetlenseghez !

1. Az Antal kormany oriasi hibat kovetett el azzal, hogy 1990-ben nem szolalt fel Trianon igazsagtalansagaert es nem hasznalta ki azt a lehetoseget, ami akkor a Szovjetunio felbomlasa utan ujra irta es visszaallitotta az orszaghatarokat, hanem helyette azzal kezdte, hogy Magyarorszagnak nincsenek teruleti kovetelesei, egyik velunk hataros orszaggal szemben sem ( talan azert, mert mi vagyunk az egyetlen orszag a vilagon, akik sajat magukkal hatarosak ?) A bolcs dolog az lett volna, hogy az elcsatolt teruleteken elo ( ukran, roman, szlovak, szerb ….) magyaroknak, minimum autonomiat kert volna, de legalabb felvetette volna annak a lehetoseget. Ezt, csak egy nem elorelato, rossz politikus ( rossz tanacsadoival egyutt ) ki tudja milyen erdekeket kepviselve tudta megtenni, sajat nepe ellen.

2.Ismet oriasi hiba volt az erdelyi magyarsag kettos allampolgarsagara vonatkozo nepszavazas eredmenye, ami nem csak SZEGYEN az egesz magyarsagra nezve,hanem oriasi hiba is volt a magyarsag osszefogasa es jovobeni fennmaradasa erdekeben. ( erdekes modon Gyurcsany akkor annyira magyar gyulolo volt, mint amennyire most idegen szereto )

3.Most amikor europa orszagai sorra zarjak hataraikat, itt az alkalom fuggetlenne valni, nem europat orizni, hanem Magyarorszagot vedeni. Itt a lehetoseg ujra fel illetve visszaallitani a hatarorseget es megtenni mindazt amit eddig nem lehetett, de most ebben a zavaros allapotban  talan meg meg  lehet. Ezt probalja kihasznalni a hattervilag is mint mindig a zavarosban halaszni, az altaluk iranyitott honfoglalassal, megzavarni, osszekeverni ,megalkuvasra kenyszeriteni, majd a TTIP bevezetesevel, hatar ide vagy oda, a nemzetkozi befektetok torvenyeivel vegleg maguk ala kenyszeriteni europat.Ma meg Magyarorszag egyben van , bezarja a hatarait   (szerencsere, meg nincs bevezetve az euro, meg nem alairt a TTIP )        de hamarosan az europai unio megprobalja majd ” KOTELEZNI” az orszagokat a bevandorlasi “quota” elfogadasara,  aminek  megtagadasa legalis  lehetoseget  ad  majd az  europai uniobol valo kilepesre .    ( egyuttal  megkerni a NATO valamint “gyakorlatozo” amerikai katonakat az orszag elhagyasara  mielott ugy jarnank veluk, mint az “ideiglenesen” magyarorszagon tarozkodo orosz katonakkal )    Ez adja majd meg a teljes fuggetlenseget, amit  1956-ban nem sikerult megszerezni, most itt van ra  az  UTOLSO  alkalom.

Az elmult  27 ev  tapasztalata nem volt eleg??    Mit adott a nyugat akar az elmult 500 evben  Magyarorszagnak  ?? Milyen europai ertekekrol van itt szo ??????

A nemzetkozi politika ALJAS es HAZUG, nem szabad egyik erdekcsoporthoz sem tartozni, hiszen mar a neveben is benne van, hogy ERDEK. ( de KIE ????? )

Marpedig Magyarorszagnak csak egy erdeke lehet, a magyar nep erdeke, az meg csak a teljes fuggetlenseggel erheto el, ellenkezo esetben addig verik es keverik, jobbrol is es balrol is, amig nem marad belole semmi.

 

Kurepov Borbala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *